pátek 14. června 2013

Chefparade +


Jak už název napovídá, mířím s článkem na školu vaření Chefparade + v Holešovicích. Ocitla jsem se zde poprvé a to díky pozvání na workshop s Radkem Šubrtem, ve společnosti Markéty Hrubešové a několika dalších food blogerů. Šlo víceméně o uvedení nového Jaru Platinum na trh, takže mimo vaření jsme umyli i pár talířů..

Teď ale k vaření! Na seznamu byla úžasná krémová polévka z mrkve a zázvoru(ozdobená pstruhem), losos se salátem, sladký dezert a bílý chřest s holandskou omáčkou. Co vám budu povídat, místo lososa se salátem jsem si dala jenom salát a pstruha jsem nejedla:))





Na pultech jsme měli připravené ingredience, některé věci chyběly, byl trochu zmatek, občas málo místa, ale i tak si myslím, že jsme si to všichni hezky užili.





Výborná polévka na kterou již brzy přidám recept, protože se zkrátka nemohu nepodělit o to, jak skvěle chutná a jak dobře jsme ji s Janou z Jako rybička uvařily.





A nakonec, to nejlepší, nejsladší! 


Myslím, že lépe než vařením jsme toto středeční odpoledne strávit ani nemohli:) 
Musím pochválit i interiér Chefparade +, cítila jsem se zde moc dobře a určitě se vyplatí investovat do nějakého kurzu vaření (obzvlášť, když získáte tak skvělého a vtipného instruktora, jakým je Radek Šubrt)



6 komentářů:

  1. mně taky!:) jen jsem nechtěla moc zahlcovat fotkama:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš, že bys mi mohla nějaké poslat?:)

      Vymazat
    2. no jasný, napiš mi na mail, ale je tam spíš jídlo, než fotky ostatních:)

      Vymazat
  2. aha, já si řikala, že mi nic nepřišlo :D pošlu o víkendu

    OdpovědětVymazat