sobota 8. června 2013

Milkshakes!



Všichni víme o čem je řeč a všichni je milujeme. Jestli mi někdo říká, že nemiluje ledově vychlazený milkshake, tak buď lže, nebo si ho stejně zamiluje...a já vím, že to nebude trvat dlouho! 

Příprava se odvíjí vždy podle fantazie, proto mi připadá zbytečné psát konkrétní recept. 
Já miluji kombinaci ovoce (můžete použít mražené, obzvlášť v letních dnech), čokolády a to všechno zaliji mlékem (často používám sójové, nejlépe s příchutí vanilky, což je skvělá alternativa pro vegany) , poté jenom rozmixuji a doslazuji javorovým sirupem. 

Nejdůležitější je pro mě samozřejmě chuť, ale milkshake musí i krásně vypadat. Zkrátka abych na něj dostala okamžitě chuť, sbíhaly se mi sliny a já po něm toužila tak moc, že jsem schopná za něj dát v tu chvíli cokoliv. Ukázkovým příkladem je třeba pražská restaurace James Dean
Nebudeme si nic nalhávat, všichni totiž víme, že když jídlo/pití vypadá krásně, chutná nám lépe. Proto je pro mě konečná fáze tolik důležitá. Nejraději zdobím milkshake šlehačkou, cukrovým zdobením, ovocem nebo čokoládovým topingem. Je tolik možností, tak proč nepotěšit sebe i ostatní!   

Žádné komentáře:

Okomentovat