čtvrtek 1. srpna 2013

Polaroid time, baby!

Dlouho před vznikem tohohle /víceméně/ foodblogu jsem přemýšlela, o čem by měl být, co konkrétně chci sdělovat, jak moc soukromé informace vypustím a zda mě to po měsíci nepřestane bavit, což byla asi největší obava. Ze začátku pro mě bylo největší dilema to, na co se zaměřím, jelikož fashion blogů je v poslední době milion a pořád dokola popisky o tom, co si k čemu beru by mě hrozně omrzely. Ačkoliv kdo ví, většina mého šatníku je ve stylu 30.-50. let, hodně kontrastních barev a nejlepší věci většinou ze sekáčů, nebo poctivě vyhledané mezi spoustou současných trendů, které se naštěstí ale vrací z dob minulých! 
U vaření je tomu jinak -  pořád mě baví, stejně jako food styling a na závěr focení, což je asi moje nejoblíbenější aktivita, kterou bych se chtěla jednou živit (a kdyby to bylo ve spojitosti s vařením/módou bylo by to úplně perfektní). To je konec sdělení, teď pár fotek ze včerejšího polaroidového focení + pozvání na můj další blog, kde najdete jenom fotky a který bych ráda více aktualizovala.    




2 komentáře: