neděle 1. září 2013

Jahodový tofu tvaroh


INGREDIENCE

- 1 balení tofu natural (já použila to z DM)
- cca 300 g jahod
- javorový sirup (nebo jakékoliv jiné sladidlo)


POSTUP

Tofu nakrájíme a společně s jahodami rozmixujeme tyčovým mixérem v míse. Na závěr osladíme podle chuti javorovým sirupem a dáme vychladit do lednice. 
Tvaroh můžeme použít na další vaření/pečení, nebo jako ideální rychlou svačinu:)

Skvěle chutná i k snídani s kakaovými palačinkami



3 komentáře:

  1. Presne tento som robila, keď sme mali doma jahody a malo to (nečakaný) úspech :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je skvělé, u mě to ocenil jenom přítel a jinak ostatním právě vůbec nechutnal:)

      Vymazat
  2. :) Týjo tofu mi leží v ledničce tak aspon mám tip na zítřejší papání :P Jen nemám jahody tak zkusím třeba banán :)

    OdpovědětVymazat