středa 2. dubna 2014

Spring is here!

Jaro začalo a místo toho, abych si ho krásně užívala venku (případně pečením něčeho dobrého), trávím ho spíš mezi knížkami a učením.
Naštěstí jsem si naplánovala pauzy na odpočinek a na ty příjemné ''povinnosti'' - například food blogerský večírek, který se uskuteční v prostorách Tančící kuchyně, kam se moc těším, jelikož tento prostor navštívím poprvé a slibuji si od toho příjemně strávený večer:) 

Do té doby se hodlám odměňovat malými radostmi jako jsou kopretiny a nebo klasicky jídlem:)


(koláč s banánovo-lískooříškovým krémem z tofu)

nejjednodušší müsli tyčinky = 1 rozmačkaný banán smícháme s takovým množstvím müsli, aby z něj šly tvarovat tyčinky, které dáme na cca 40 minut do trouby při 180°C)

borůvky+jahody+banánový chlebíček = dokonalá snídaně <3


nejlepší mražený dort z Marks&Spencer, který všem mohu doporučit:) stačí ho vyndat pár hodin před konzumací z mrazáku a pak se jen těšit z jeho dokonale čokoládové chutě (cena 300 Kč, ideální tak pro dva lidi)

5 komentářů:

  1. ten první koláč!!! mňaaam!

    OdpovědětVymazat
  2. jídelní pauzy mezi učením jsou nej - vypadá to všechno nejdelikátnějš

    OdpovědětVymazat
  3. zdravím a přeju krásný den... náhodou jsem narazila na tenhle superúžasný blog a padl mi do oka ten první koláč, ale není tu recept (nebo jsem si nevšimla?), nemohla bych ho od Tebe získat? O:-) děkuju moc a moc předem za odpověď :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, recept jsem ani neuváděla, jelikož jsem ho dělala podle blogu Dewii, jen jsem tam nedávala jahody, ale do náplně přidala banán:)

      Vymazat