neděle 1. června 2014

Jarní ovocný salát


INGREDIENCE (2 porce)

- 3 červená jablka
- 3 pomeranče
- 1 granátové jablko
- hrnek sedmikrásek
- 70 ml vody
- šťáva z 1 citrónu
- 1 lžíce agávového sirupu 


POSTUP

Nakrájíme si jablka a promícháme společně s vykrojenými pomerančovými segmenty. 
V menším kastrůlku zahřejeme na 40-60 stupňů agávový sirup dohromady se šťávou z citrónu a smícháme s třetinou sedmikrásek, kterou jsme si umixovali společně s vodou. Salát přelijeme a dozdobíme granátovým jablkem a zbytkem sedmikrásek.   

1 komentář:

  1. pozvánka na soutěž o nerezový šejkr, ideální na léto :)
    http://rachel-roo.blogspot.cz/2014/05/letni-soutez.html

    OdpovědětVymazat